نحوه چت در اینستاگرام

۱۹ خرداد ۱۳۹۴

۱٫ ابتدا نرم افزار اینستاگرام را از گوشی موبایل خود اجرا کنید ( در این مثال ما از سیستم عامل اندروید استفاده کردیم ولی تمامی مراحل در بقیه سیستم عامل ها مانند iOS و Winphone یکسان میباشد ) :

 

1

۲٫ بعد از باز شدن نرم افزار , از طریق گزینه های زیر نرم افزار میبایست گزینه ای که ” علامت خانه ” دارد , را انتخاب کنید :

2

۳٫ در این صفحه , برای ارسال محتوای شخصی ( پیغام خصوصی ) و چت کردن , میبایست گزینه ای که در بالای سمت راست نرم افزار است را لمس کنید ( در تصویر زیر با فلش قرمز رنگ مشخص شده است ) :

3

۴٫ بعد از انتخاب آن گزینه , با صفحه ای مانند تصویر زیر رو به رو خواهید شد که در وسط صفحه و زیر نماد دایرکت , ”Instagram Direct ” نوشته شده است و زیر آن عبارت زیر قرار دارد :

Send Photos & Videos directly to your friends .

Only the people you send to can see these posts .

معنی فارسی آن :

ارسال عکس و فیلم به صورت مستقیم به دوستان خود .

تنها افرادی که شما به آنها ارسال میکنید , میتوانند پستها را بببینند .

4

نکته : اگر قبلا کسی به شما پیغام خصوصی ( محتوی شخصی ) داده باشد , در همین صفحه نمایش داده میشود !! اما در مثال ما , هیچکس هیچ پیغامی نداده و صفحه دایرکت ما خالی است .

۵٫ برای ارسال پیغام خصوصی به دوستان خود یا دیگر افراد در اینستاگرام باید گزینه ” + ” در بالای سمت راست نرم افزار را انتخاب کنید ( در تصویر زیر با فلش قرمز رنگ مشخص شده است ) :

5

۶٫ بعد از انتخاب گزینه ” + ” , با صفحه ای به شکل زیر مواجه میشوید . این صفحه کاملا مشابه همان صفحه ای است که میخواهید یک پست عمومی در پروفایل خودتان بگذارید !!! پس فکر میکنم آشنایی لازم را داشته باشید . از آنجایی که اینستاگرام شبکه اجتماعی عکس و فیلم هست , ارسال محتوای شخصی و پیغام خصوصی در آن نیز , باید با ارسال عکس و فیلم آغاز شود !!! بنابراین برای ارسال پیغام به شخص مورد نظر اجبارا باید یک عکس را انتخاب کنید . پس گزینه ای که در تصویر زیر با فلش قرمز رنگ مشخص کرده ایم را انتخاب کنید :

6

۷٫ در صفحه باز شده یک تصویر را به دلخواه خود انتخاب کنید ( دقت کنید که این تصویر مستقیما به فرد یا افرادی که شما تعیین کنید فرستاده میشود ! پس در انتخاب آن دقت کنید ) :

7

توجه : اگر با صفحه ای به شکل زیر مواجه شدید ( Ducuments در اندروید ) و برای پیدا کردن عکس های خودتان به صورت آلبومی و منظم به گالری بروید . برای اینکار طبق مراحل ” الف ” و ” ب ” به گالری گوشیتان بروید :

الف) :

a

ب) :

b

۸٫ بعد از انتخاب عکس خود , صفحه ای مانند صفحه زیر باز میشود که میتوانید تصویر خود را Crop کنید ! بعد از تنظیم کردن کادر عکس خود , گزینه ” <—- ” که در تصویر مشخص کرده ایم را انتخاب کنید :

8

۹٫ بعد از آن وارد محیط ویرایش عکس میشوید ! بعد از ویرایش عکس خود باز هم گزینه ” <—- ” که در تصویر زیر مشخص کرده ایم را انتخاب کنید :

9

۱۰٫ بعد از آن وارد صفحه ای به شکل زیر میشوید . در این صفحه میتوانید تعیین کنید که پیغام شما ( عکس یا فیلم به همراه متن ) به چه فرد یا افرادی فرستاده شود !؟ همچنین میتوانید پیغام متنی خود را به همراه عکس و یا فیلم بفرستید :

10

برای فرستادن پیغام متنی خود به همراه عکس و یا فیلم , کافیست در قسمت جلوی عکس که عبارت ” Write a caption ” پیغام مورد نظر خود را بنویسید ( به تصویر بالا دقت کنید ) .

در قسمت زیر هم میتوانید تعیین کنید که این محتوا به چه اشخاصی فرستاده شود :

10a

برای اینکار کافیه در قسمت بالا , نام کاربری ( Username ) شخصی را که میخواهید پیغام خصوصی خود را به اون بفرستید , تایپ کنید . همچنین میتوانید فقط اسم آن شخص را در قسمت سرچ بنویسید !!! بعد از نوشتن اسم شخص مورد نظر , اگر فرد جز فالوور ها یا فالوینگ های شما باشد , عکس آن شخص ظاهر میشود و میتوانید آن را انتخاب کنید . ولی اگر آن شخص جز فالوور ها و یا فالوینگ های شما نباشد , شما باید بعد از نوشتن نام کاربری آن فرد , گزینه Search for xxx را لمس کنید .

در این مثال ما اسم ” Mr.Mobology ” را در قسمت سرچ نوشته ایم و بعد از آن بر روی گزینه Search for “Mr.Mobology”i لمس کرده ایم تا تصویر زیر نمایان شده است . برای تکمیل این فرایند میبایست بر روی اسم ”Mr.Mobology ” لمس کنید :

10b

میتوانید همین کار را برای بقیه افراد انجام دهید و بقیه را نیز به آن لیست اضافه کنید ( تا ۱۵ نفر را میتوانید به صورت همزمان انتخاب کنید ) . برای حذف کردن افراد از آن لیست کافیست بر روی تصویر دایره ای آن , یکبار لمس کنید تا گزینه ” X ” برای شما نمایان شود . با لمس بر روی ” X ” آن فرد از لیست پاک میشود :

10c

۱۱٫ در نهایت , بعد از انجام عملیات بالا میتوانید روی گزینه ای که در تصویر زیر با فلش قرمز رنگ مشخص کرده ایم , را لمس کنید تا پیغام شما فرستاده شود :

11

۱۲٫ بلافاصله بعد از ارسال پیغام , وارد صفحه اصلی ” دایرکت ” میشوید :

12

توجه : ممکن است با توجه به سرعت اینترنتان , با ارور مواجه شوید که در این صورت میبایست دوباره تلاش به ارسال پیغام خود کنید .

۱۳٫ میتوانید در صفحه اصلی دایرکت , بر روی پیغام ( محتوای ) ارسالی خود لمس کنید تا وارد صفحه پیغام خود با شخص مورد نظر شوید :

13

همانطور که مشاهده میکنید , در تصویر بالا , عکسی که ما انتخاب کرده بودیم به همراه متن اصلی ما ” A Ideology from Mobology ” برای شخص مورد نظر فرستاده شده است .

نکته اول : همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید , عکس شخصی که پیغام خصوصی را به آن ارسال کردیم , کم رنگ است !! این به این معنی است که آن فرد هنوز پیغام را نخوانده است :

13a

نکته دوم : در تصویر زیر و در قسمتی که عبارت ” Add a commnet ” نوشته شده است , میتوانید پیغام متنی خود را دوباره اضافه کنید ! همچنین اگر به شما پیغامی بیاید میتوانید از طریق همین کادر جواب شخص را بدهید … !! نکته اصلی همین قسمت است که افراد میتوانند در قسمت کامنت ها با یکدیگر چت کنند ! چتی که فقط و فقط همان افراد مشاهده میکنند و کاملا خصوصی میباشد :

13b

نکته سوم : در تصویر زیر و با لمس کردن گزینه ” قلب ” میتوانید آن محتوا ( چت و یا پیغام خصوصی ) را لایک کنید :

13b

آموزش پاک کردن پیغام های ارسالی خود برای خود و دیگران :

موبولوژی

نکته جالبی که در ارسال پیام خصوصی ( محتوای شخصی ) به وسیله دایرکت وجود دارد , پاک کردن کل آن برای خود و دیگران است . یعنی شما میتوانید عکس یا فیلم ارسالی خود را پاک کنید و با پاک کردن آن , پیغام شما برای تمامی افرادی که ارسال شده است نیز پاک میشود !

برای اینکار

۱٫ وارد دایرکت خود شوید و پیغامی که قصد پاک کردن آن را دارید را انتخاب کنید .

۲٫ بعد از آن از طریق منوی بالای آن , گزینه ای که در تصویر زیر مشخص کرده ایم را انتخاب کنید :

21

۳٫ بعد از آن یک گزینه Pop Up بر روی صفحه موبایل شما با عنوان ” Delete ” باز میشود که باید آن را انتخاب کنید .

22

۴٫ بعد از انتخاب گزینه ” Delete ” , پیغام Pop Up دیگری مثل تصویر زیر باز میشود که دوباره میبایست گزینه ”Delete ” را انتخاب کنید .

23

اکنون پیغام ارسالی شما در دایرکت , هم برای خودتان و هم برای افرادی که فرستاده بودید , پاک شده است .

نکات مهم درباره کار با Direct و دریافت پیغام ها از طریق آن :

موبولوژی

اگر کسی پیغامی از طریق دایرکت اینستاگرام به شما داد , شما میتوانید یک سری اعمال را بر روی آن انجام دهید . برای اینکار وارد بخش دایرکت اینستاگرام خود شوید و پیغام مورد نظر خود را انتخاب کنید . بعد از آن گزینه ای که در تصویر زیر مشخص کرده ایم را انتخاب کنید :

21

بعد از آن با یک پیغام Pop Up مواجه میشوید که به صورت زیر است :

24

Hide : با انتخاب این گزینه , میتوانید این پیغام را در دایرکت خود مخفی کنید !

توجه : بعد از انتخاب گزینه ” Hide ” نرم افزار به شما هشدار میدهد که ” You Will Not be Able to See This Post Again ! ” ! یعنی ” شما بعدا نمیتوانید دوباره این پست ( پیغامی را که میخواهید مخفی میکنید ) مشاهده کنید ” .

Block User : با انتخاب این گزینه میتوانید آن کاربر را بلاک کنید تا دیگر نتواند برای شما چیزی ارسال کند !!

Ignore all posts from this user : نادیده گرفتن تمامی پست هایی که از طرف این کاربر فرستاده میشود ( فرقی با بلاک کردن در این هست که فرد میتوانید پست ها را برای شما ارسال کند ولی شما آنها را Ignore کرده اید و برای شما نمایش داده نمیشود ! )

Report Inappropriate : گزارش دادن … ! با این کار شما گزارش لازم را در رابطه با پست هایی که آن شخص برای شما میفرستد به مسئولین اینستاگرام میفرستید و دلایل خود را مطرح میکنید ! گفتنی است که اگر تعداد زیادی یک شخص را ریپورت کنند , ممکن است اینستاگرام اکانت آن شخص را کلا حذف کند !!

توجه : این پیغام Pop Up تنها در صورتی می آید که کسی یک پیغام را از طریق دایرکت به شما فرستاده باشد ! پس در صورتی که شما پیغامی را فرستاده باشید و بر روی گزینه ” ۳ نقطه ” ضربه بزنید , فقط گزینه ” Delete ” نمایان میشود .

 

البته چت با اینستاگرامی ها با نرم افزار اینستامسیج هم که روشی دیگر است، ممکن است.

 

منبع: mobology

 

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *