نحوه پخت میگو

۱۳ خرداد ۱۳۹۴

در این مطلب از نحوه خونه آموزش پخت میگو به روش های مختلف را برایتان آماده کرده ایم که هر روش را به طور کامل توضیح می دهند.

 

میگوی پفکی

مواد لازم میگو پاک کرده تقریبا نیم کیلو آرد دو فنجان تخم مرغ دو عدد شیر نصف فنجان ماءالشعیر نصف فنجان نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم.

طرز تهیه : تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را در شیر حل کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب به هم بزنید و ماءالشعیر را هم به مواد فوق اضافه کنید. در آخرین مرحله آرد را کم کم اضافه کنید و به هم بزنید طوری که آرد گلوله نشود. خمیر باید صاف و یک دست شود و غلظتی به اندازه غلظت ماست داشته باشد. روغن را داغ کرده و میگو ها را داخل خمیر کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

 

 میگو به شیوه هندی

مواد لازم برای چهار نفر میگوی درشت یک کیلوگرم فلفل قرمز تند نصف قاشق چایخوری فلفل سبز خرد شده یک قاشق سوپخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری زیره کوبیده نرم یک قاشق غذاخوری سیر پوست کنده کوبیده یک قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده یک قاشق سوپخوری آب لیموترش چهار قاشق سوپخوری روغن مایع سه قاشق سوپخوری آب یک استکان.

طرز تهیه: فلس میگوها را می گیریم، روغن را در تابه مناسبی ریخته، میگو را با روغن کمی سرخ می کنیم به حدی که فقط صورتی شود. یک تا دو دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است. تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده و سیر کوبیده و نصف لیوان آب مخلوط می کنیم و روی میگو ریخته هم می زنیم. حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم میگو یکی، دو جوش بزند و ادویه جذب آن بشود. باید توجه داشت که طبخ میگوها نباید زیاد طولانی شود، چون میگو هرچه بیشتر پخته شود، سفت تر می شود. بعد میگوها را در دیس گردی به طور منظم می چینیم و سس باقیمانده در ظرف را روی آنها می دهیم. گشنیز خرد کرده را نیز روی آن می پاشیم.

 

دستور پخت میگو ژاپنی

مواد لازم برای خمیر آرد گندم۲۵۰ گرم (دو پیمانه)، تخم مرغ درشت یک عدد، ماست غلیظ یک پیمانه، شکرنصف قاشق سوپخوری، جوش شیرین نصف قاشق مرباخوری، بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری، روغن آب کرده دو قاشق سوپخوری.

طرز تهیه: ماست، شکر، کمی نمک، روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده، خوب هم می زنیم. جوش شیرین، بکینگ پودر و ماست را داخل این مایه ریخته، هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا مایه به صورت خمیر لطیفی که به دست نچسبد در بیاید، در صورتی که چسبندگی پیدا کرد، کمی آرد اضافه می کنیم و خمیر را خوب مالش می دهیم. خمیر باید کاملا صاف، یکنواخت و لطیف بشود، روی آن را می پوشانیم که دو تا سه ساعت بماند. فلس میگو درشت را می گیریم؛ پشتش را با کارد تیزی چاک می دهیم و روده آن را خارج می کنیم. دقت می کنیم که دم میگو قطع نشود. خمیر را به دو تا سه قسمت تقسیم می کنیم. کمی آرد روی میز می ریزیم و هر قسمت از خمیر را با نورد باز می کنیم تا به شکل ورقه نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره های کوچکی از خمیر برمی داریم و سر میگو را وسط دایره خمیر می گذاریم و اطرافش را به طرف دم جمع می کنیم و فشار می دهیم تا میگو کاملا در خمیر پوشیده شود و دم آن بیرون بماند. دور دم را فشار می دهیم که خمیر باز نشود و کاملا صاف شود. تمام میگو ها را به این شکل آماده می کنیم. روغن مایع فراوان را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. یک ردیف از میگوهای آماده شده را در روغن می اندازیم، گاهی زیر و رو می کنیم تا اطراف آن کاملا طلایی شده پف کند. سپس با کفگیر آنها را از روغن خارج کرده، در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و داغ از آن استفاده می کنیم. در صورتی که میگوها را قبلا سرخ کرده ایم، برای آنکه گرم شود دو تا سه دقیقه ظرف میگو را در فر ملایم روی پنجره قرار می دهیم.

 

کباب میگو و سبزیجات

مواد لازم: میگو ۳۰۰ گرم، کدو سبز دو عدد، قارچ خرد شده۲۵۰ گرم، فلفل دلمه ای قرمز یک عدد درشت، روغن زیتون دو قاشق غذاخوری، آب لیموترش تازه سه قاشق غذاخوری، پودر سیر یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چای خوری، ریحان خشک یک قاشق مرباخوری، پودر آویشن خشک یک قاشق مرباخوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: میگو ها را پوست می کنیم و رگ پشت آنها را با چاقو پاک می کنیم. کدوها را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را مکعبی خرد می کنیم. قارچ ها را می شوییم و اگر قارچ درشت بود، آن را چهار قاچ می کنیم. سپس میگو و سبزیجات را با روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه، ریحان، آویشن، نمک و آب لیموترش مخلوط می کنیم و می گذاریم دو، سه ساعت بماند، سپس یکی در میان به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم. می توان این مواد را به سیخ های کوچک کشید و روی ماهیتابه چدنی با روغن خیلی کم یا بدون روغن سرخ کرد.

 

منبع: روزنامه شرق

 

برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *