نحوه پخت لبو

۲۴ دی ۱۳۹۴

پخت سبزی جات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامین ها و مواد مغذی درون آن ها را تا میزان زیادی حفظ می کند.

مواد لازم چغندر : یک کیلو آب : نصف پیمانه شکر : به میزان دلخواه روش تهیه لبو  چغندرها را…شلغم و لبو را به سبکی جدید بپزید.پخت سبزیجات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامین ها و مواد مغذی درون آن ها را تا میزان زیادی حفظ می کند.

مواد لازم برای لبو :

چغندر یک کیلو ۱۰۰ گرم / ۴۵ کالری
آب نصف پیمانه ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
شکر به میزان دلخواه ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری

طرز تهیه لبو :

چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت های مختلف هر یک از آنها شکاف های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه قرار دهید.در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

نکته : بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.

 

منبع: آکاایران

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران