نحوه پخت فسنجان

۲۷ اسفند ۱۳۹۴

خورشت فسنجان یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانی است و خیلی ها آن را دوست دارند در این مطلب می خواهیم نحوه ی پخت فسنجون را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه مطلب با نحوه خونه همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان (برای دو نفر)

  • نیم کیلو مغز گردو
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • به مقدار لازم مرغ
  • دو عدد پیاز متوسط
  • یک و نیم لیتر آب

 

طرز تهیه:

ابتدا گردو ها را چرخ کنید سپس در داخل قابلمه ریخته و همان مقدار آب سرد بر روی آن بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید سپس زیرش را کم کنید و بگذارید ۲-۳ ساعت به ارامی بپزد. مرغ را تکه تکه کنید و با ادویه هایی مثل زرد چوبه و پیاز تفت دهید. پس از سرخ شدن مرغ ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید ۱ ساعت به ارامی پخته شود. پس از آن گردوی پخته شده را نیز به مخلوط مرغ اضافه کنید و نیز ۲ قاشق رب انار را هم اضافه کنید و اندکی نمک نیز اضافه کرده (اگر دوست دارید اندکی شکر هم اضافه کنید) و بگذارید مخلوط به دست امده حدود ۱ الی ۲ ساعت با شعله ی کم پخته شود.

نکته: توجه داشته باشید که آبی که در ابتدا بر روی گردو ها می ریزید کاملا سرد باشد تا از شوک وارده بر گردو ها روغن آنها آزاد شود.

نوش جان!

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران