نحوه پخت عدسی

۲۸ دی ۱۳۹۴

طرز تهیه عدسی

عدسی را هم می توان به عنوان صبحانه میل کرد و هم برای ناهار و شام، غذایی سرشار از آهن و بسیار خوشمزه که خیلی از افراد دوستش دارند. در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا شما را با طرز تهیه عدسی آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

عدس را می پزیم. بعد از پختن، آب آن را کنار گذاشته و عدس را می کوبیم تا کاملا له شود. در ظرفی روغن را ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تفت می دهیم…

عدسی,طرز تهیه عدسی,طرز تهیه عدسی اصفهانی,طرز تهیه عدسی خوشمزه,آکاایران,طرز تهیه عدسی صبحانه,طرز تهیه عدسی با قارچ,طرز تهیه عدسی با سیب زمینی,طرز تهیه عدسی ساده,طرز تهیه عدسی شیرازی,طرز تهیه عدسی تبریزی,طرز تهیه عدسی برای صبحانه
طرز تهیه عدسی

 

مواد لازم برای پختن عدسی:
عدس                                      یک لیوان

سیب زمینی متوسط                           یک عدد

پیاز سرخ شده                      سه قاشق غذاخوری

آرد                              یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                     دو عدد

مرزه خشک                      یک قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی                 دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه                به مقدار لازم

 

طرز تهیه:  
عدس را می پزیم. بعد از پختن، آب آن را کنار گذاشته و عدس را می کوبیم تا کاملا له شود. در ظرفی روغن را ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تفت می دهیم.

سپس مرزه ، نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم و عدس کوبیده را به همراه آب عدس داخل آن می ریزیم. اگر آب عدس کم بود، یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم.

سیب زمینی را خرد کرده و داخل عدس می ریزیم و می گذاریم عدسی جا بیفتد.  بعد از این که سیب زمینی ها پخت و عدسیغلیظ شد، دو عدد تخم مرغ را داخل آن می شکنیم. بعد از چند جوش که تخم مرغ ها سفت شدند، عدسی آماده است. عدسیرا می توانید با آب لیمو و ترشی بخورید.

نکته :
اگر مرزه خشک در دسترس نداشتید، می توانید از شنبلیله خشک یا هر سبزی معطر دیگری هم استفاده کنید.

 

منبع: آکاایران

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *