نحوه پخت خورشت قیمه

۲۸ دی ۱۳۹۴

خورش قیمه همواره یکی از غذاهای اصلی در سفره ی ایرانیان بوده و است. در این بخش طرز تهیه خورش قیمه را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه بادمجان,طرز تهیه خورشت قیمه,خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه با مرغ,آموزش پخت خورش قیمه,طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان,خورشت قیمه
طرز تهیه خورش قیمه

قیمه هم از پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد و در کنار برنج استفاده می شود. این غذا به روشهای مختلفی طبخ می شود.گوشت قیمه معمولاً از راسته یا مغز ران گوسفند یا گوساله تهیه می شود. در گذشته گوشتقیمه را بسیار ریز خرد می کردند، به طوری که از عدس قرمز (دال عدس ) کوچک تر بود که به آن قیمه سرموری می گفتند. امروز گوشت قیمه را به صورت چهارگوش کوچک در می آورند.

مواد لازم خورش قیمه :

گوشت خورشتی ۵/۰ کیلو ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری
پیاز ۲ عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
سیب زمینی ۴۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۷۵ کالری
لپه ۲۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۵۹ کالری
لیمو عمانی ۵ عدد ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۷۶ کالری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
روغن به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری

روش تهیه خورش قیمه :

*. پیاز  را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید.  همین که رنگگوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد.

*. بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک و رب گوجه فرنگی  را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.

*. سیب زمینی  ها را پوست بکنید و خلال کنید و با روغن داغ در ماهیتابه سرخ کنید. بعد از اینکه خورش را در ظرف کشیدید،سیب زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید ( یا می توانید قبل از ریختن خورش در ظرف ، سیب زمینی ها را در آن بریزید و هم بزنید ).در صورت تمایل می توانید.

*. مقدار خیلی کم هم دارچین روی ظرف خورش بریزید که البته بستگی به ذائقه شما دارد. همچنین می توانید برای تزئین خورش در میهمانی ها ، مقداری از سیب زمینی را مطابق تصویر بالا به صورت گل ببرید و سرخ کنید.امیدواریم با تهیه این غذای بسیار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

خواص پیاز :

*. پیاز خام فعالیت معده را زیاد می کند و در نتیجه ترشح اسید کلریدریک را تشدید می کند . بنبراین کسانیکه ناراحتی معدهدارند ممکن است سوزش و درد در معده خود حس کنند . اینگونه اشخص باید پیاز پخته مصرف کنند که ترشحات دستگاه هاضمه را منظم کرده اشتها رازیاد و دل درد و نفخ معده را درمان می کند .

منبع: آکاایران

 

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران