نحوه پخت استانبولی

۰۲ بهمن ۱۳۹۴

استانبولی پلو اگر به صورت صحیح پخته شود، یکی از لذیذ ترین غذاهایی خواهد بد که تا بحال خورده اید. استانبولی نیز مانند سایر غذا ها دستور پختی دارد که با استفاده از آن می توان به بهترین طعم دست یافت. پی در ادامه ی مطلب با ما باشید و دستورات و مقادیر نوشته شده را به دقت رعایت نمایید تا یک استانبولی خوشمزه بپزید.

مواد لازم برای پخت استانبولی (۷ نفر):

– برنج     ۱ کیلوگرم

– گوشت ران گوساله     حدود ۷۵۰ گرم

– گوجه فرنگی      ۳ کیلوگرم

– پیاز سرخ شده    ۴ قاشق سوپ خوری

– رب و نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

 

روش پخت:

پس از تمیز نمودن و شست و شوی برنج، گوجه را نیز خرد کرده و با آب مخلوط می کنیم و به روی برنج پخته شده و آب کشیده شده در قابلمه می ریزیم به طوری که حدود ۶ سانت از برنج بالاتر بیاید. اگر کمتر بود، می توانید آب اضافه نمایید تا به این اندازه برسد. سپس بعد از افزودن نمک و روغن اجازه می دهیم تا یکساعت بر روی گاز بپزد. در حین این یکساعت، گوشت را به صورت قیمه قیمه خورد می کنیم، پیاز را به آن می افزاییم و سپس رب و نمک و در صورت تمایل فلفل را و مقداری آب اضافه می کنیم و درب ماهی تابه را می گذاریم تا با شعله ی متوسط گوشت بپزد. بعد از آنکه گوشت پخت و برنج نیز پخته شد، وسط برنج را در قابلمه باز می کنیم و مخلوط گوشت را داخل آن می ریزیم و سپس رویش را با برنج پوشانده و می گذاریم تا حدود یکساعت الی یک و نیم ساعت کم بکشد.(خودتان بعد از یکساعت ببینید که پخته یا نیاز است تا بیشتر دم بکشد).

حال غذا آماده ی سرو است. نوش جان!

نکات: در صورتی که بخواهید می توانید به جای گوجه فرنگی از حدود یک لیوان رب مخلوط با اندکی آب نیز استفاده کنید. و نکته ی دیگر آنکه در صورتی که دوست داشته باشید می توانید به هنگام ریختن گوجه روی برنج و قبل از پختن برنج، سیب زمینی را مکعبی خرد کنید و با برنج مخلوط کنید تا بپزد و غذایتان سیب زمینی نیز داشته باشد البته می توانید سیب زمینی را سرخ نیز بکنید و با گوشت اضافه کنید، نکته ی آخر اینکه این غذا را اکثرا با ماست و سالاد شیرازی سرو می کنند.

 

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران