نحوه پخت آبگوشت

۲۹ دی ۱۳۹۴ ۳ دیدگاه

طرز تهیه آبگوشت ساده سنتی

ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد

آبگوشت سنتی ,طرز تهیه آبگوشت سنتی ,روش تهیه آبگوشت سنتی ,طرز پخت آبگوشت سنتی ,آموزش پخت آبگوشت سنتی ,مواد لازم برای آبگوشت سنتی ,آبگوشت سنتی خوشمزه ,دستور پخت آبگوشت سنتی ,زمان پخت آبگوشت سنتی ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع آبگوشت یا آب گوشت

مواد لازم برای آشپزی آکا
▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه
▪سه عدد سیب زمینی کوچک
▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک
▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا
▪ دو عدد پیاز

 

● روش تهیه
ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
● نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود

 

منبع: آکاایران

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

3 پاسخ به “نحوه پخت آبگوشت”

  1. عالللللللللی
    قیافش که میگه خیلی خوش مزست
    ممنوووووووووووووون

  2. سایت خوبی دارید موفق باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران