نحوه پختن کیک

۲۲ مرداد ۱۳۹۴ ۳ دیدگاه

دستور پخت کیک اسفنجی: ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع ۲ برابر شود بعد روغنرا اضافه می کنیم…

طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم:
آردوشیروشکروروغن مایع =از هر کدام ۱ لیوان
تخم مرغ ۳= عدد
وانیل =۴/۱ قاشق چایخوری
بکینگ پور ۱= قاشق مربا خوریطرز تهیه:
ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع ۲ برابر شود بعد روغنرا اضافه می کنیم و ۱ دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را که از قبل نیم گروم کرده ایم را اضافه کرده و کمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را که قبلاً با بکینگ پور ۳ با الک کرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از کمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم

امیدواریم با تهیه این کیک اسفنجی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

 

منبع: آکاایران

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

3 پاسخ به “نحوه پختن کیک”

  1. متشکرم از سایت خوبی که دارید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران