نحوه سبز کردن ماش

۲۷ خرداد ۱۳۹۴

ابتدا ۱ لیوان ماش را درون کاسه‌ای بریزید و به اندازه ۲ بند انگشت آب روی آن‌ بریزید ، پس از ۳-۴ روز ماش‌ها سفید میشوند و باید ماش ها را داخل پارچه نخی بریزید.

پس از ۲-۳ روز که ماش‌ها جوانه زدند آن‌ها را درون ظرفی که از قبل ته آن لایه‌ای از پنبه گذاشته‌اید بریزید و پخش کنید سپس روی ماش ها را با پارچه ای خیس بپوشانید ؛ پس از ۲ روز دستمال را از روی ماش‌ها بردارید و تا حدی که مرطوب بمانند روی آن‌ها آب اسپری کنید و در جایی نزدیک نور افتاب قرار دهید تا کم کم رشد کنند.

 

بسته به نوع ماش زمان سبز شدن هم متفاوت میباشد ، با توجه به نکات گفته شده زمان را خودتان تخمین بزنید ، در تهیه سبزه استفاده از ظروف سفالی و چینی نتیجه بهتری از ظروف پلاستیکی خواهد داد ، هرچه ضخامت پنبه کمتر باشد عمر سبزه بیشتر میشود ، آبی که در طی مراحل کشت سبزه عید استفاده میکنید آب ولرم باشد.

 

منبع: ایران کوک

برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *