نحوه ذخیره بازی clash of clans

۲۱ خرداد ۱۳۹۴

ممکن است برای بازی کلش اف کلنز خود ماهها زحمت کشیده اید و امروز به این فکر افتاده اید که مبادا بازی شما پاک شود . هر چند که درست فکر کرده اید اما با آموزش زیر میتوانید از این فاجعه بزرگ جلوگیری کنید :

 

قبل از شروع پروژه سیو کردن بازی کلش نیاز است سه برنامه را در گوشی یا تبلت خود به روز رسانی یا نصب کنید :

۱) برنامه gmail را نصب یا به آخرین نسخه ارتقاء بدهید.

۲) برنامه +google  را نصب یا به آخرین نسخه ارتقاء بدهید .

۳) برنامه google play service که مهمتر از دو گزینه فوق است را نصب یا به آخرین ورژن به روزرسانی کنید .

این برنامه ها به راحتی از سایت بازار نصب یا به روزرسانی کنید .

بعد از انجام مراحل فوق به قسمت setting یعنی سه چرخ دنده در گوشه سمت راست صفحه بروید .

 

 

مشابه شکل روی گزینه ای که با فلش مشخص شده کلیک کنید . اگر این گزینه به رنگ سبز است نشان دهنده این است که بازی شما در حال حاضر ذخیره شده است و جای نگرانی نیست . میتوانید از رفتن ادامه مراحل صرف نظر کنید و خوشحال به ادامه بازی بپردازید …

نکته ( یک دهکده کلش فقط میتواند به یک جیمیل جهت سیو بازی متصل شود و اضافه کردن جیمیل دیگری برای کانکت کردن امکان پذیر نیست )

 

 

بعد از انتخاب گزینه فوق پنجره ای به شکل زیر ظاهر میشود . در این قسمت ممکن است جیمیل شما در لیست موجود باشد . اگر اینطور است روی دایره مقابل آن مشابه شکل کلیک و سپس گزینه ok را بزنید . در غیر اینصورت با گزینه add account یک جیمیل بسازید یا جیمیلی که از قبل داشتید را وارد کنید تا به پنجره ای مشابه این شکل برسید . نکته مهم (در صورتی که جیمیل شما در لیست موجود است حتما از داشتن رمز عبور آن مطمئن شوید )

 

 

بعد از انتخاب جیمیل پنجره ای مشابه شکل زیر ظاهر میشود . روی قسمت select gender کلیک کنید و جنسیت خود را انتخاب کنید male برای آقایان و Femal برای خانومها .

نکته : در صورتی که با همین جیمیل در گوگل پلاس فعالیت دارید ممکن است این پنجره برای شما ظاهر نشود .

 

 

بعد از انتخاب جنسیت گزینه create مشابه شکل زیر روشن میشود . روی آن کلیک کنید .

 

 

بعد از فشار گزینه create پنجره ای مشابه شکل زیر ظاهر میشود . کمی صبر کنید …

 

روی گزینه sign in کلیک کنید تا پنجره به شکل زیر محو شود .

 

 

اگر پنجره ای مشابه پیغام کوچک در بالای صفحه دیدید شما موفق شده اید .

 

 

اما برای اطمینان از عملیات یکبار دیگر هم چک میکنیم . لذا روی گزینه setting مجدد کلیک کنید

 

در حال حاضر باید گزینه مشابه شکل زیر به رنگ سبز در آمده باشد . در اینصورت شما ۱۰۰٪ با موفقیت بازی خود را روی جیمیل خودتان ذخیره کرده اید و با پاک کردن بازی سیو بازی شما پاک نمیشود .

 

 

منبع: clashofclansnews

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *