نحوه بستن فیس بوک

۱۲ خرداد ۱۳۹۴

در facebook بجز حذف کامل اکانت امکان غیرفعال کردن آن نیز وجود دارد. به این صورت که پروفایلتان را از دسترس خارج می‌کنید گویی پروفایلتان بصورت کامل پاک شده است اما تمامی اطلاعات آن برای شما حفظ شده و می‌توانید در زمان‌های آینده دوباره آن را فعال کنید. برای اینکار وارد پروفایلتان در فیس بوک شوید:

 


ابتدا برای اینکه متوجه این آموزش شوید زبان facebook خود را به فارسی تغییر دهید و طبق آموزش تصویری زیر اکانت خود را غیر فعال کنید .
2505289135889922376420 آموزش بستن اکانت فیس بوک(Deactivate کردن)
7583576350976881658620 آموزش بستن اکانت فیس بوک(Deactivate کردن)
3904029662519041795420 آموزش بستن اکانت فیس بوک(Deactivate کردن)

در صفحه جدید تعدادی مطلب در مورد بازگشت شما به facebook و یا حذف موقت مشاهده میشود که به دلخواه انتخاب کنید و رمز امنیتی تصویر را وارد نمایید و در آخر اکانت شما غیر فعال میشود تا زمانیکه مجدد وارد facebook و اکانت خود شوید.

 

منبع: آموزش رایانه

 

our-telegram-chanel عضویت در تلگرام کاوشگر زمین
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران